Om Ensucon

Ensucon är ett växande konsultföretag  med fokus på kundnytta och miljö. Vi grundades av Rickard, Gustav och David med grundtanken att kunna erbjuda våra kunder och kollegor något personligt, effektivt, lönsamt och roligt. Vi har vårt huvudkontor i Lund, men erbjuder våra tjänster över hela Sverige. Idag har vi fyra olika affärsområden inom strategiska miljötjänster/ledningssystem, förorenade områden, avfall och projektledning och akustik.

Vi är Ensuconfamiljen

Gustav Johansson 
Engagerar sig gärna i strategiskt miljöarbete, miljötjänster och ledningssystem. Gustav är ständigt nyfiken på nya  uppdrag och är därtill en baddare på att segla.

gustav@ensucon.se
David Lundh
Engageras av förorenade områden. David är väldigt nyfiken på vädret,  så pass att han ibland kallast för John Pohlman.  David har även en unik svampplockartalang. 

david@ensucon.se

Rickard Sallermo 
Engagerar sig framför allt i arbetsmiljö- och avfallsfrågor.  Han är i allmänhet nyfiken på livet och seglar mer än gärna runt på havet en solig sommardag. 

rickard@ensucon.se

Johan Scheuer
Engagerar sig gärna för akustik och vibrationer. Johan är nyfiken på  hur det skulle vara att hoppa från ett berg i squirrel suit.  Han är också vår bästa gitarrist.

johan.scheuer@ensucon.se

Salar Valinia        Engagerar sig gärna i allt som har med vatten- och luftfrågor att göra. Salar är ständigt nyfiken på nya utmaningar och spenderar helst fritiden med en basketboll i handen eller en kaffe vid sjön.

salar.valinia@ensucon.se

Alice Rundegren
Engagerar sig i arbete med föroreningar i mark och grundvatten och hur dessa  påverkar miljö och hälsa.  Alice är nyfiken på att lära sig mer om ätliga vilda växter eftersom hon älskar att vara ute i naturen.

alice.rundegren@ensucon.se

Caroline Person       Engagerar sig gärna i miljö-konsekvensbeskrivningar, tillståndsprocesser och förorenade områden. Caroline är nyfiken på gong-bad och drömmer om att börja dreja och driva hästverksamhet. 

caroline.person@ensucon.se

Mattias Letellier 
Engageras av geologi och provtagningar i fält. Han är nyfiken på världens alla hörn och har en särskild talang för att skriva spännande rapporter.           

                                               

mattias.letellier@ensucon.se

Fredrik Dahl
Engageras av hållbart företagande, MKB och ekonomi. Han är nyfiken på var alla nytvättade strumpor tar vägen, dessutom snackar han  flytande spanska.

fredrik.dahl@ensucon.se

Olof Mattsson 
Engageras av samhällsplanering och miljösamordning. Olof är nyfiken på hur han ska lyckas rädda världen. Han är därtill en utmärkt skottkärreförare.
  

olof.mattsson@ensucon.se

Louise Brandt Nielsen 
Engagerar sig helst i förorenade områden och miljökoordination. Hon är nyfiken på nya forskningsrön om marina miljöer och är även självpåtagen regerande mästarinna i fikamarathon.

louise.brandt@ensucon.se

Johan Persson 
Engageras av tillståndsärenden och projektledning. Han är nyfiken på svaret på Fermis paradox.  Johan är för övrigt en framgångsrik fantasyförfattare också.  

johan.persson@ensucon.se

Kristina Nordfeldt
Engagerar sig oftast i ledningssystem och strategiskt miljö- och arbetsmiljöarbete. Fascineras av mystiska utrymmen som ”någon” ansvarar för. Kristina kan rabbla nummervisan, när som helst på dygnet.

kristina.nordfeldt@ensucon.se

Karolina Kvissberg    Engagerar sig gärna i strategiskt miljöarbete och ledningssystem. Karolina gillar problemlösning och att klura, kanske därför hon har blivit fast för klättring.   

karolina.kvissberg@ensucon.se

Nikos Roumpakis
Engageras av tillämpad akustik. Han är nyfiken på användningen av DSP i musik. Nikos är dessutom en grym amatör-silversmed.

nikolaos.roumpakis@ensucon.se

Oskar Karlsson
Engagerar sig i förorenade områden, byggplatsuppföljning samt GIS. Oskar är intresserad av masshantering, kollektivtrafik samt ockulta föremål

oskar.karlsson@ensucon.se

Therese Kalling
Engageras i allt som rör hållbarhet och innovativt tänkande. Hon är nyfiken på hur lång tid det skulle ta att  rida genom hela Afrika. Therese är för övrigt besatt av djur

therese.kalling@ensucon.se

Ida Sandberg 
Engagerar sig i hållbart samhällsplanerande. Hon är nyfiken på hjärnans möjligheter och utforskar dom genom meditation. Ida kan inte leva utan musik och reser mer än gärna.

ida.sandberg@ensucon.se

Lina Oskarsson
Engageras av förorenade områden. Lina är nyfiken på att testa nya träningsformer och har nyss upptäckt cykelsemestern. Spenderar helst av allt tid ute i naturen med en termos kaffe.

lina.oskarsson@ensucon.se

Stina Larsen
Engagerar sig gärna i miljöstrategiskt arbete och miljöledningssystem. Stina är nyfiken på hållbara kollektivhus, älskar träning i alla former och är en inbiten chokladälskare.

stina.larsen@ensucon.se

Jenny Lagergren
Engagerar sig i hållbar samhällsbyggnad och är nyfiken på hur vi kan jobba för en mer medveten kretslopp- och resurshållning. Hon laddar energi i skogen eller på yogamattan och är därtill en hejare på att tapetsera!

jenny.lagergren@ensucon.se

Linnéa Gunterberg
Engagerad i vattenfrågor, förorenade områden och GIS. Linnéa älskar utesporter av alla dess slag , älskar snö och vatten samt är en hejjare på att göra smoothies.


linnea.gunterberg@ensucon.se

Matilda Hildingsson     Engagerar sig i hållbarhet, ledningssystem och miljöstrategiskt arbete. Matilda gillar att sova i tält, baka pizza och klappa alla katter som kommer i hennes väg. 

matilda.hildingsson@ensucon.se

Miguel Cabrera                            Engageras av geologi, grundvatten och förorenade områden. Spelar mittfältare på fotbollsplanen och utöver det gillar jag att lära mig nya musikstilar på gitarr och att fjällvandra.

miguel.cabrera@ensucon.se

Ruth Lundberg           Jag engageras av miljöledning och naturvård, gärna i kombination.  Miljöstrategiskt arbete intresserar mig lika mycket som hästar.           

Jessica Silva Hurtado    Engagerar sig gärna i strategiskt HSEQ arbete med fokus på förändringsledning, hållbarhet och ledningssystem. Jessica en duktig kommunikatör och är ständigt nyfiken på nya utmaningar. Fritiden spenderar Jessica med träning och dans.

Sofia Nyström        Engageras av framför allt hållbara lösningar och vattenfrågor. Är dock nyfiken på det mesta inom miljöområdet. Jag är en sann chokladälskare som tycker om att baka, gärna stora tårtor. Fritiden spenderas gärna i skogen eller vid vattnet med hunden.

sofia.nystrom@ensucon.se

Freja Milton           Engagerar sig i kemifrågor, ledningssystem och miljöstrategiskt arbete. Freja gillar plocka svamp (fast hon hittar sällan kantareller), pyssla i trädgården och spela brädspel med kompisar.

freja.milton@ensucon.se

Elin Olsson        Engageras av strategisk hållbar utveckling och innovation. Elin lägger stor del av sin fria tid på att fixa spännande aktiviteter för personer med funktionsvariationer.

elin.olsson@ensucon.se

Victoria Pehrsson     Engageras av strategiskt miljöarbete. Victoria är nyfiken på att segla över atlanten, men älskar även skidåkning och vandring i alla sorters naturområden.


Cecilia Tammgren 
Engageras av ledningssystem och hållbarhet. Hon är nyfiken på lösningar som minskar organisationers miljöpåverkan. Cecilia är grym på att få den suraste människan att dra på smilbanden. 


cecilia.tammgren@ensucon.se

Madeleine Ulriksson      Engagerar sig i ekonomi och ledningsfrågor. Madeleine tycker om att träna men tycker ännu bättre om att baka tårtor.


madeleine.ulriksson@ensucon.se

Anna Hedeving      Engageras av förorenade områden. På fritiden tycker jag om att vara ute i naturen, baka och mitt livslånga mål är att kunna sticka en tröja som inte ser helt ut som en särk!

Magnus Persson      Engageras av förorenade områden. Han är nyfiken på varför all mat som tillagas utomhus blir godare än om den tillagas inomhus. I fält nynnar (den tondöva) Magnus ofta på gamla sånger från Astrid Lindgren eller Disney-filmer.

Agnes Larsson
Engageras av vattenfrågor kopplade till naturmiljön, så hon dyker och simmar helst så mycket hon kan. Hon tycker inte om att ta det lugnt, men när hon måste gillar hon att sticka (helst medan hon gör 2-3 andra saker samtidigt).

agnes.larsson@ensucon.se

Mathilde Henriksen
Engageras av energirelaterade frågor och hållbara lösningar. Mathilde tittar mycket på naturdokumentärer eftersom hon älskar att resa och vara ute i naturen men har lätt för att gå vilse

mathilde.henriksen@ensucon.se

David Bohgard
Engageras av stora och komplexa projekt främst inom förorenade områden där jag får möjlighet att hjälpa kunden från start till mål. David är nyfiken på hur många dagar i rad han kan äta hamburgare utan att tröttna. Utöver det gillar han att styrketräna och se Arsenal spela fotboll.  

david.bohgard@ensucon.se