Om Ensucon

Ensucon är ett växande konsultföretag  med fokus på kundnytta och miljö. Vi grundades av Rickard, Gustav och David med grundtanken att kunna erbjuda våra kunder och kollegor något personligt, effektivt, lönsamt och roligt. Vi har vårt huvudkontor i Lund, men erbjuder våra tjänster över hela Sverige. Idag har vi fyra olika affärsområden inom strategiska miljötjänster/ledningssystem, förorenade områden, avfall och projektledning och akustik.

Vi är Ensuconfamiljen

Gustav Johansson

Engagerar sig gärna i strategiskt miljöarbete, miljötjänster och ledningssystem. Gustav är ständigt nyfiken på nya uppdrag och är därtill en baddare på att segla. 

gustav@ensucon.se

Salar Valinia

Engagerar sig gärna i allt inom vatten- och luftfrågor. Salar är nyfiken på nya utmaningar och spenderar helst fritiden med en basketboll i handen kaffe vid sjön.

salar.valinia@ensucon.se

Fredrik Dahl

Engageras av hållbart företagande, MKB och ekonomi. Han är nyfiken på var alla nytvättade strumpor tar vägen, dessutom snackar han flytande spanska. 

fredrik.dahl@ensucon.se

Karolina Kvissberg

Engagerar sig gärna i strategiskt miljöarbete och ledningssystem. Karolina gillar problemlösning och att klura, kanske därför hon har blivit fast för klättring.

karolina.kvissberg@ensucon.se

Lina Oskarsson

Engageras av förorenade områden. Lina är nyfiken på att testa nya träningsformer och har nyss upptäckt cykelsemestern. Spenderar helst av allt tid ute i naturen med en kaffetermos. 

lina.oskarsson@ensucon.se

Elin Olsson

Engageras av strategisk hållbar utveckling och innovation. Elin lägger stor del av sin fria tid på att fixa spännande aktiviteter för personer med funktionsvariationer.

elin.olsson@ensucon.se

Helena Svensson

Engageras av förorenade områden, kommunikation och den historia som varje projekt har att berätta. Helena är en grym hemmafixare och har dessutom snickrat ihop en fantasytrilogi.

helena.svensson@ensucon.se

Martijn Van Praagh

Engagerar sig framför allt i forsknings- och utvecklingsfrågor, helst kring föroreningsrisker och återvinning. Han är nyfiken på hållbart skogsbruk och står gärna på turskidor i fjällen.

martijn.van.praagh@ensucon.se

Carolina Holmberg

Engageras av strategiskt hållbarhetsarbete. Carolina älskar att resa runt i världen. Hon har bland annat bott på Hawaii, i Uruguay och Serbien. Carolina är besatt av semlor och äter gärna tre på raken.

carolina.holmberg@ensucon.se

Ellen Jehander

Engageras av vattenfrågor, framför allt grundvattenrelaterade sådana kopplade till såväl kvalité som kvantitet. På fritiden hittar Ellen gärna på små vardagliga äventyr med familjen.

ellen.jehander@ensucon.se

Alexander Sääf

Engagerar sig i arbetsmiljö- och ledningssystemsfrågor. Han är nyfiken på att möta nya människor och är i allmänt sport- och fotbollsintresserad, men har också intresse för datorer ny tech! 

alexander.saaf@ensucon.se

Victoria Pehrsson

Engageras av strategiskt miljöarbete. Victoria är nyfiken på att segla över atlanten,. Dessutom älskar hon även skidåkning och vandring i alla sorters naturområden.

victoria.pehrsson@ensucon.se

David Lundh

Engageras av förorenade områden. David är väldigt nyfiken på vädret, så pass att han ibland kallast för John Pohlman. David har även en unik svampplockartalang.  

david@ensucon.se

Alice Rundegren

Engagerar sig i föroreningar i mark och grundvatten och hur dessa påverkar miljö och hälsa. Alice är nyfiken på att lära sig mer om ätliga vilda växter.

alice.rundegren@ensucon.se

Olof Mattsson

Engageras av samhällsplanering och miljösamordning. Olof är nyfiken på hur han ska lyckas rädda världen. Han är därtill en utmärkt skottkärreförare. 

olof.mattsson@ensucon.se

Nikolaos Roumpakis 

Engageras av tillämpad akustik. Han är väldigt nyfiken på användningen av DSP i musik. Nikos är dessutom också en otroligt grym amatör-silversmed.

nikolaos.roumpakis@ensucon.se

Linnéa Gunterberg

Engagerad i vattenfrågor, förorenade områden och GIS. Linnéa älskar utesporter av alla dess slag, älskar snö och vatten samt är en hejjare på att göra smoothies. 

linnea.gunterberg@ensucon.se

Sofia Nyström

Engageras av hållbara lösningar och vattenfrågor, dock nyfiken på det mesta inom miljöområdet. Fritiden spenderas gärna i skogen eller vid vattnet med hunden.

sofia.nystrom@ensucon.se

Magnus Persson

Engageras av förorenade områden. Han är nyfiken på varför all mat som tillagas utomhus blir godare än om den tillagas inomhus. I fält nynnar Magnus ofta på gamla sånger från Astrid Lindgren eller Disney-filmer.

magnus.persson@ensucon.se

Madison Foote

Engageras av ekotoxikologi med passion för bevarande av vatten. Hon är nyfiken på stadsjordbruk, mikroodling och jäsning. Tycker om att campa och att simma i havet i skymningen.

madison.foote@ensucon.se

Elsa Hjort

Engagerar sig i miljöstrategiskt arbete och ledningssystem. Elsa gillar att lösa DN:s lördagskryss, gosa med sin katt och sticka koftor efter lagom kluriga mönster. Hon är dessutom en inbiten året runt-cyklist! 

elsa.hjort@ensucon.se

Sara Sporre

Engageras av strategiskt hållbarhetsarbete. På fritiden engagerar Sara sig ideellt som träningsinstruktör. Hon  gillar också att vara ute och gå i skogen med hunden.

sara.sporre@ensucon.se

Rebecca Sandell

Engageras av arbetsmiljö och av möjligheten att få människor att ha det bättre på sin arbetsplats. Jag älskar att vara ute i naturen och promenera i timtal, för att sedan kolla på Star Trek. 

rebecca.sandell@ensucon.se

Ronja Wennman

Ronja är en nyfiken och lättsam miljövetarstudent som dras både till hållbarhetskommunikation och strategiskt miljöarbete. Hon älskar secondhand-shopping & Jeopardy-kvällar.

ronja.wennman@ensucon.se
Rickard Sallermo

Engagerar sig framför allt i arbetsmiljö- och avfallsfrågor. Han är i allmänhet nyfiken på livet och seglar mer än gärna runt på havet en solig sommardag.    

rickard@ensucon.se

Caroline Person  

Engagerar sig i miljö-konsekvensbeskrivningar, tillståndsprocesser och förorenade områden. Hon drömmer om att  driva hästverksamhet.

caroline.person@ensucon.se

Johan Persson

Engageras av tillståndsärenden och projektledning. Han är nyfiken på svaret på Fermis paradox. Johan är för övrigt en framgångsrik fantasyförfattare också.

johan.persson@ensucon.se

Oskar Karlsson

Engagerar sig i förorenade områden, byggplatsuppföljning samt GIS. Oskar är intresserad av masshantering, kollektivtrafik samt ockulta föremål.

oskar.karlsson@ensucon.se

Matilda Hildingsson

Engagerar sig i hållbarhet, ledningssystem och miljöstrategiskt arbete. Matilda gillar att sova i tält och baka pizza. Dessutom vill hon klappa alla katter som kommer i hennes väg.

matilda.hildingsson@ensucon.se

Madeleine Ulriksson

Engagerar sig i ekonomi, administration och ledningsfrågor. Madeleine tycker om att träna men tycker ännu bättre om att baka tårtor.

madeleine.ulriksson@ensucon.se

Anna Hedeving

Engageras av förorenade områden. På fritiden tycker Anna om att vara ute i naturen och tycker dessutom om att baka. Hennes livslånga mål är att kunna sticka en tröja som inte ser helt ut som en särk!

anna.hedeving@ensuocn.se

Lena Bodeving

Engageras av vattenfrågor, hydrologisk modellering och förorenade områden. Hon är nyfiken på hur många våffelcaféer det finns i Sverige . Lena är gladast i fjällen eller på vattnet.

lena.bodeving@ensucon.se

Niclas Eneberg

Engageras av förorenade områden samt av diverse landskapsrelaterade frågor med ett särskilt intresse för kulturlandskapet. Fritiden spenderas med familjen och naturen.

niclas.eneberg@ensucon.se

Hanna Persson

Engagerar sig oftast i tillståndsärenden och hållbarhetsfrågor. Hanna är nyfiken på att lära sig sy kläder som faktiskt går att använda och säger aldrig nej till brunch.

hanna.persson@ensucon.se

Kamran Tanha

Engageras av ljudfrågor, musik och kultur. Teknologi och hållbarhet är också något som ligger mig varmt om hjärtat. Umgås med familj och vänner, resa, skapa och konsumera musik. 

kamran.tanha@ensucon.se

Nora Ottander

Engageras av det mesta inom miljöområdet, men brinner lite extra för vattenfrågor och specifikt dagvattenhantering. Nora tycker det är roligt att fotografera och att umgås med vänner över kluriga sällskapsspel.  

nora.ottander@ensucon.se

Johan Scheuer

Engagerar sig gärna för akustik och vibrationer. Johan är nyfiken på hur det skulle vara att hoppa från ett berg i squirrel suit. Han är också vår bästa gitarrist.

johan.scheuer@ensucon.se

Mattias Letellier 

Engageras av geologi och provtagningar i fält. Han är nyfiken på världens alla hörn och har en särskild talang för att skriva spännande rapporter.  

mattias.letellier@ensucon.se

Kristina Nordfeldt

Engagerar sig i ledningssystem och strategiskt miljö- och arbetsmiljöarbete. Fascineras av mystiska utrymmen  och kan rabbla nummervisan.

kristina.nordfeldt@ensucon.se

Ida Sandberg

Engagerar sig i hållbart samhällsplanerande.  Nyfiken på hjärnans möjligheter och utforskar det genom meditation. Ida kan dessutom inte leva utan musik. 

ida.sandberg@ensucon.se

Miguel Cabrera

Engageras av geologi, grundvatten och förorenade områden. Spelar mittfältare på fotbollsplanen och utöver det gillar han att lära sig nya musikstilar på gitarr och att fjällvandra.

miguel.cabrera@ensucon.se

Freja Milton

Engagerar sig i kemifrågor, ledningssystem och miljöstrategiskt arbete. Freja gillar plocka svamp, pyssla i trädgården och spela brädspel med kompisar.

freja.milton@ensucon.se

David Bohgard

Engageras av stora och komplexa projekt främst inom förorenade områden med möjlighet att hjälpa kunden från start till mål. David gillar att styrketräna och se Arsenal spela fotboll.

david.bohgard@ensucon.se

Oskar Vikdahl

Engageras av geologi och förorenade områden. Oskar trivs bättre i svampskogen än i Paris. Han gillar dessutom sport av varje sort där innebandy och padel är favoriterna.

oskar.vikdahl@ensucon.se

Jenny Engblom

Engageras av det mesta inom miljöområdet, men fascineras lite extra av det rent naturvetenskapliga. Jenny är också fascinerad av rymden och spenderar gärna tid med att stirra upp på stjärnhimlen. 

jenny.engblom@ensucon.se

Ida Woxlin

Engageras av det mesta inom strategiskt miljö- och hållbarhetsarbete. På fritiden är Ida hest ute i naturen, gärna med en kopp kaffe i solen eller utför någon form av fysisk aktivitet. 

ida.woxlin@ensucon.se

Erik Borell Strååt 

Engagerar sig i förorenade områden och vattenfrågor. Erik trivs väldigt bra ute i skärgården, både på vågorna och solandes på bryggan. Utöver det ligger engelsk fotboll varmt om hjärtat.

erik.borell.straat@ensucon.se