Om Ensucon

Ensucon är ett växande konsultföretag - med fokus på kundnytta och miljö. Vi grundades av Rickard, Gustav och David med grundtanken att kunna erbjuda våra kunder och personal något personligt, effektivt, lönsamt och roligt. Vi har vårt huvudkontor i Lund, men erbjuder våra tjänster över hela Sverige. Idag har vi tre olika affärsområden inom strategiska miljötjänster / ledningssystem, förorenade områden och avfall och projektledning.

Miljökonsulterna

Gustav Johansson är affärsansvarig för strategiska miljötjänster och ledningssystem på Ensucon AB. Han har sex års erfarenhet av konsultering inom ledningsfrågor gällande miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Gustavs huvudfokus är att hjälpa kunderna att ständigt hitta nya effektivare och smartare lösningar. Han trivs både i rollen som uppdragsledare och handläggare och anses ha en hög social kompetens som med glimten i ögat ofta får igenom de idéer och projekt som organisationen ska genomföra.
Ring till Gustav på 0723-06 64 07
eller maila till gustav@ensucon.se

David Lundh är affärsansvarig för förorenade
områden på Ensucon AB. David är i botten en hängiven geolog som har en lång och mångsidig erfarenhet ifrån arbete med förorenade områden. Arbetet har bedrivits i projektform och tidigare anställningar både inom privat och offentlig verksamhet har skapat en bred kompetens och erfarenhet som är viktig i frågor rörande förorenade områden. Tveka inte att höra av er vid behov av kompetens i just ert projekt.

Ring till David på 0709-98 89 01
eller maila till david@ensucon.se

Rickard Sallermo är affärsansvarig för avfall och projektledning på Ensucon AB. Rickard är en engagerad projektledare inom avfall- och arbetsmiljöområdet och har arbetat många år både som konsult, beställare samt med myndighetsutövning inom miljö, avfall och livsmedel. Tveka inte att höra av er vid behov av kompetens i just ert projekt. Vi finns här för er.


Ring Rickard på 0793-37 99 83
eller maila till rickard@ensucon.se