Om Ensucon

Ensucon är ett växande konsultföretag - med fokus på kundnytta och miljö. Vi grundades av Rickard, Gustav och David med grundtanken att kunna erbjuda våra kunder och personal något personligt, effektivt, lönsamt och roligt. Vi har vårt huvudkontor i Lund, men erbjuder våra tjänster över hela Sverige. Idag har vi fyra olika affärsområden inom strategiska miljötjänster / ledningssystem, förorenade områden, avfall och projektledning och akustik.

Ensuconfamiljen

Gustav Johansson är affärsansvarig för strategiska miljötjänster och ledningssystem. Han har sex års erfarenhet av konsultering inom ledningsfrågor gällande miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Gustavs huvudfokus är att hjälpa kunderna att ständigt hitta nya effektivare och smartare lösningar. Han trivs både i rollen som uppdragsledare och handläggare och anses ha en hög social kompetens som med glimten i ögat ofta får igenom de idéer och projekt som organisationen ska genomföra.
Ring till Gustav på 0723-06 64 07
eller maila till gustav@ensucon.se

Louise Brandt Nielsen har en master i Marin Vetenskap med inriktning marinbiologi. Hon jobbar som miljökonsult med både förorenade områden samt vattenfrågor. Får hon välja tycker hon dock att vattenrelaterade projekt är roligast.  

Ring till Louise på 0723-012398
eller maila till louise.brandt@ensucon.se


David Lundh är affärsansvarig för förorenade
områden. David är i botten en hängiven geolog som har en lång och mångsidig erfarenhet ifrån arbete med förorenade områden. Arbetet har bedrivits i projektform och tidigare anställningar både inom privat och offentlig verksamhet har skapat en bred kompetens och erfarenhet som är viktig i frågor rörande förorenade områden. Tveka inte att höra av er vid behov av kompetens i just ert projekt.

Ring till David på 0709-98 89 01
eller maila till david@ensucon.se
Cecilia Tammgren är ansvarig för miljösamordning av Ensucons största projekt; E04 Haga ett delprojekt inom Västlänken i Göteborg. Hon är en fena på att koordinera och att få de mest sura personerna att dra på smilbanden och drivs verkligen av att skapa systematiskt miljöarbete. Cecilia är kvalificerad internrevisor för ISO14001 och ISO9001 och letar alltid efter de förbättringar som ger störst affärsnytta ur ett hållbarhetsperspektiv.

Ring till Cecilia på 0739-591718
eller maila till cecilia.tammgren@ensucon.se

 

Rickard Sallermo är affärsansvarig för avfall och projektledning . Rickard är en engagerad projektledare inom avfall- och arbetsmiljöområdet och har arbetat många år både som konsult, beställare samt med myndighetsutövning inom miljö, avfall och livsmedel. Tveka inte att höra av er vid behov av kompetens i just ert projekt. Vi finns här för er.


Ring Rickard på 0793-37 99 83
eller maila till rickard@ensucon.se

 

Sandra Rabow är miljökonsult som länge varit intresserad av hur miljöföroreningar påverkar markens ekosystem och dess funktioner. Hon är som mest lycklig när hon får tillämpa sin kunskap för att lösa problem i stimulerande och utmanande projekt som rör förorenade områden. Sandra vann bästa examensarbete från Renare Mark för sitt arbete "Do heavy metals select for bacterial tolerance to antibiotics in soils?"

Ring till Sandra på 0723-019848
eller maila till sandra.rabow@ensucon.se

Johan Scheuer är affärsansvarig för akustik. Johan har 20 års erfarenhet inom buller och vibrationer och 10 års erfarenhet som chef. Med sin expertis inom området hittar Johan de bästa lösningarna oavsett projektets omfattning. Johans positiva inställning och problemlösningsförmåga gör honom omtyckt både som chef och kollega.

Ring till Johan på 0730 - 856118
eller maila till johan.scheuer@ensucon.se


Hanna Angel är miljökonsult med erfarenhet inom miljöstrategiskt arbete och miljöledningssystem både från privat och offentlig verksamhet. Med en bakgrund inom naturgeografi, ekosystemvetenskap och en master inom miljöstrategisk styrning har Hanna en gedigen förståelse för hållbarhetsfrågor. Denna kunskap applicerar hon gärna på alla former av uppdrag med en stor dos energi och
engagemang.

Ring till Hanna på 0723-823098
eller maila till hanna.angel@ensucon.se


Lovisa Harrysson är miljökonsult som under sin studietid arbetat på Vinnova, Trafikverket och ÅF. Lovisa har en bakgrund som civilingenjör inom miljö och hållbarhet och gjorde sitt examensarbete i samarbete med avfallsbolaget NSR. Hon är en hejare på avfall och har man turen att jobba med Lovisa märker man direkt att hon är glad och driftig.

Ring till Lovisa på 0730-591130
eller maila till lovisa.harrysson@ensucon.se

Johan Persson är miljökonsult som tidigare arbetat som projektledare på startup-företaget Uniti. Johan har en bakgrund som miljöingenjör med en master i energisystem men kan ta sig an dom flesta utmaningar då han är en driven och kreativ problemlösare.

Ring till Johan på 0723-823097
eller maila till johan.persson@ensucon.se

Olof Mattsson har flera års erfarenhet som miljöinspektör och som konsult inom samhällsplanering. Olof jobbar främst med miljösamordning på E04 Haga, en delsträcka av Västlänken och Ensucons största projekt.

Ring till Olof på 073-0967583
eller maila till olof.mattsson@ensucon.seMattias Letellier är i grunden geolog och har yrkeserfarenhet från världens alla hörn. Mattias arbetar på vårt kontor i Göteborg med det stora byggprojektet Västlänken. Förutom provtagning och arbete ute i fält sysslar han med rapportskrivning, förundersökningar och övrigt stöd till att utformningen av Västlänken ska flyta på problemfritt.

Ring till Mattias på 0704 - 903926
eller maila till mattias.letellier@ensucon.se