Om Ensucon

Ensucon är ett växande konsultföretag  med fokus på kundnytta och miljö. Vi grundades av Rickard, Gustav och David med grundtanken att kunna erbjuda våra kunder och kollegor något personligt, effektivt, lönsamt och roligt. Vi har vårt huvudkontor i Lund, men erbjuder våra tjänster över hela Sverige. Idag har vi fyra olika affärsområden inom strategiska miljötjänster/ledningssystem, förorenade områden, avfall och projektledning och akustik.

Vi är Ensuconfamiljen

Gustav Johansson 
Engagerar sig gärna i strategiskt miljöarbete, miljötjänster och ledningssystem. Gustav är ständigt nyfiken på nya  uppdrag och är därtill en baddare på att segla.

gustav@ensucon.se
David Lundh
Engageras av förorenade områden. David är väldigt nyfiken på vädret,  så pass att han ibland kallast för John Pohlman.  David har även en unik svampplockartalang. 

david@ensucon.se

Rickard Sallermo 
Engagerar sig framför allt i arbetsmiljö- och avfallsfrågor.  Han är i allmänhet nyfiken på livet och seglar mer än gärna runt på havet en solig sommardag. 

rickard@ensucon.se

Lovisa Harrysson 
Engageras av avfallsfrågor, tillstånd och miljö- och arbetsmiljöstöd. Hon är nyfiken på hur länge en människa skulle överleva på bullar som enda föda. Lovisa talar även flytande fejknorska. 

lovisa.harrysson@ensucon.se

Alice Rundegren
Engagerar sig i arbete med föroreningar i mark och grundvatten och hur dessa  påverkar miljö och hälsa.  Alice är nyfiken på att lära sig mer om ätliga vilda växter eftersom hon älskar att vara ute i naturen.

alice.rundegren@ensucon.se

Caroline Person 
Engagerar sig gärna i miljö-konsekvensbeskrivningar, tillståndsprocesser och förorenade områden. Caroline är nyfiken på gong-bad och drömmer om att börja dreja och driva hästverksamhet. 

caroline.person@ensucon.se

Hanna Angel 
Engagerar sig i miljöstrategiskt arbete och miljöledningssystem.  Hanna är alltid nyfiken på naturen och är dessutom en inbiten kitesurfare. 

hanna.angel@ensucon.se

Mattias Letellier 
Engageras av geologi och provtagningar i fält. Han är nyfiken på världens alla hörn och har en särskild talang för att skriva spännande rapporter. 

mattias.letellier@ensucon.se

Elina Fraenkel 
Engagerar sig gärna i strategiskt hållbarhetsarbete och är nyfiken på hur riktigt klimatsmarta samhällen kan se ut. Enligt Elina är huvudstående yogaposer och snowboardåkning livet på en pinne. 

elina.fraenkel@ensucon.se

Johan Scheuer
Engagerar sig gärna för akustik och vibrationer. Johan är nyfiken på  hur det skulle vara att hoppa från ett berg i squirrel suit.  Han är också vår bästa gitarrist.

johan.scheuer@ensucon.se

Therese Balchman
Engagerar sig i miljötillstånd och GIS. Hon är nyfiken på hur hon ska gå tillväga för att bli självförsörjande på balkongodling. Therese är en riktig fena på att fotografera. 

therese.balchman@ensucon.se

Fredrik Dahl
Engageras av hållbart företagande, MKB och ekonomi. Han är nyfiken på var alla nytvättade strumpor tar vägen, dessutom snackar han  flytande spanska.

fredrik.dahl@ensucon.se

Olof Mattsson 
Engageras av samhällsplanering och miljösamordning. Olof är nyfiken på hur han ska lyckas rädda världen. Han är därtill en utmärkt skottkärreförare.
  

olof.mattsson@ensucon.se

Louise Brandt Nielsen 
Engagerar sig helst i förorenade områden och miljökoordination. Hon är nyfiken på nya forskningsrön om marina miljöer och är även självpåtagen regerande mästarinna i fikamarathon.

louise.brandt@ensucon.se

Kristina Nordfeldt
Engagerar sig oftast i ledningssystem och strategiskt miljö- och arbetsmiljöarbete. Fascineras av mystiska utrymmen som ”någon” ansvarar för. Kristina kan rabbla nummervisan, när som helst på dygnet.

kristina.nordfeldt@ensucon.se

Matilda Petersson
Engageras av hållbart samhällsbyggande. Hon är nyfiken på allt i livet, framförallt hur man lär alla sina kläder att vika sig själva i garderoben. Ett stort intresse är skidåkning i alla dess former och bakning.

matilda.petersson@ensucon.se

Johan Persson 
Engageras av tillståndsärenden och projektledning. Han är nyfiken på svaret på Fermis paradox.  Johan är för övrigt en framgångsrik fantasyförfattare också.  

johan.persson@ensucon.se

Nikos Roumpakis
Engageras av tillämpad akustik. Han är nyfiken på användningen av DSP i musik. Nikos är dessutom en grym amatör-silversmed.

nikolaos.roumpakis@ensucon.se

Cecilia Tammgren 
Engageras av ledningssystem och hållbarhet. Hon är nyfiken på lösningar som minskar organisationers miljöpåverkan. Cecilia är grym på att få den suraste människan att dra på smilbanden. 

cecilia.tammgren@ensucon.se

Maria Gustafsson
Engagerar sig oftast i strategiska miljöfrågor,  arbetsmiljö och hållbarhetsarbete. Hon är nyfiken på vad motion gör med hjärnan. Maria uppskattar en riktigt god kaffe som  dricks utomhus.

maria.gustafsson@ensucon.se

Ida Sandberg 
Engagerar sig i hållbart samhällsplanerande. Hon är nyfiken på hjärnans möjligheter och utforskar dom genom meditation. Ida kan inte leva utan musik och reser mer än gärna.

ida.sandberg@ensucon.se

Lina Oskarsson
Engageras av förorenade områden. Lina är nyfiken på att testa nya träningsformer och har nyss upptäckt cykelsemestern. Spenderar helst av allt tid ute i naturen med en termos kaffe.

lina.oskarsson@ensucon.se

Jenny Lagergren
Engagerar sig i hållbar samhällsbyggnad och är nyfiken på hur vi kan jobba för en mer medveten kretslopp- och resurshållning. Hon laddar energi i skogen eller på yogamattan och är därtill en hejare på att tapetsera!

jenny.lagergren@ensucon.se

Stina Larsen
Engagerar sig gärna i miljöstrategiskt arbete och miljöledningssystem. Stina är nyfiken på hållbara kollektivhus, älskar träning i alla former och är en inbiten chokladälskare.

stina.larsen@ensucon.se